24. 5. 2018 se naše škola opět zúčastní ZUŠ OPEN.

KOLONÁDA

V rámci festivalu ZUŠ open vystoupí také oddělení zpěvu v populární hudbě ZUŠ Poděbrady a školní pop – rocková, hudební skupina Mameluck.
Program připravili Zuzana Janiššová a Jakub Liška, na piano doprovází Šimon Greško.                                                               Tímto vás srdečně zveme v 15:00 na letní scénu Poděbradské kolonády.
Pozvánka – Pozvánka zuš open
Program – zuš open program

Po hudebním vystoupení bude následovat kolem letní scény na Kolonádě  vystoupení bubeníků
,, Drums´n ´Boys,, a  tanečnice vyzvou veřejnost k tanci ve stylu  ,,Flashmob,,. Také výtvarníci se zapojí malbami dětí na pěší Kolonádě.
Na Jiřího náměstí pozvou bubeníci a tanečníci svým vystoupením na koncert do Divadla Na Kovárně od 18. 00 hodin ,, Umělci a děti slaví ZUŠ OPEN ,,

Umělci a děti slaví ZUŠ OPEN, Divadlo Na Kovárně, 18.hod.
V tomto roce nás přijedou podpořit profesionální umělci, kteří budou vystupovat i společně s našimi dětmi. Zazní árie a sbory z opery Jakobín, Carmen, Prodaná nevěsta a z  jiných oper.
Večerem bude provázet Martina Kociánová – rozhlasová a televizní moderátorka a koncertní pěvkyně. Za činnost v oblasti umění jí Evropská unie umění v roce 2002 udělila Cenu Gustava Mahlera.
Účinkují: Jiří Přibyl – sólista Moravského divadla Olomouc, v roce 2014 získal cenu Thálie za mimořádný jevištní výkon v titulní roli Falstaffa G. Verdiho a v dubnu 2015 Cenu hejtmana olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury
Liana Sass – vynikající sopranistka, koncertně vystupuje na mnoha místech u nás i v zahraničí
Martina Kociánová – mezzosoprán
Miloslav Pelikán – tenor, člen Pražského filharmonického sboru
Dětský pěvecký sbor Lindušky a žáci pěveckého oddělení ZUŠ Poděbrady
Plakátek –  Umělci a děti slaví ZUŠ OPEN